Jag tycks ha utvecklat en vana att baka maräng under nattens tysta timmar. Det känns ganska mysigt och husmorsaktigt att tassa runt i köket med månen utanför fönstret och vispa och spritsa och dona. Just här små dunungarna ska få komma ut i vida världen och se sig om, de utgör nämligen bottnarna till de pytte-pavlovor som jag tänkte bjuda på imorgon när jag signerar kokböcker i Skrapan. Det blir som mitt officiella releaseparty för Spisvärme och jag ser fram emot att frottera mig med glada människor som myllrar och pratar mat och äter kanapéer. Sätt på dig något färgglatt, kom till Akademibokhandeln i Skrapan mellan 17 och 19, ryck dig en godbit och bidra till stämningen. Hjärtligt välkommen!
om jag ändå bodde i sthlm…
men jag går i färgglad klänning här i dalsland och är så sugen på din bok 🙂
Åh, vad härligt, Jeanette! Jag ska känna efter om det inte kommer en liten varm vind från Dalsland i nacken. Allt gott, Sigrid
Jättekul att få premiärbläddra i kokboken, och vilka mumsiga snittar du bjöd på! 🙂 Skamlös njutning blir mitt favoritavsnitt – och ser fram emot att laga tjejmaten 😉
lycka till med allt ♥
Oh, det blev tyvärr missförstånd. Kom dit idag klockan 5 och då fanns det inga böcker kvar. Finns flera planerade signeringar?
Hej Katja! Vad trist och typiskt! Men det kommer absolut fler signeringar – jag lovar flagga för dem här på bloggen. Allt gott, Sigrid
Hej Sigrid.
Helgen är räddad. Jag har köpt din kokbok. Fick den med posten idag. Skall bli så spännande. Lycka till.
Tack så mycket, Margaretha! Hoppas du hittar något som faller dig i smaken! Allt gott, Sigrid
Hej!
Tack för ett trevligt och spännande program och stort grattis till den välförtjänta segern. Jag gjorde din goda lax med sherrysås.
Ett litet tips från en intresserad men inte så jätteduktig kock. Det är bra om allt står i receptet, tex hur mycket socker och salt laxen ska gnidas in med. Också hur länge den kan ligga. Nu fick jag leta fram det i en annan kokbok och då blir det lätt att man struntar i det receptet där det fattas information. Det tycker jag vore synd på dina fina recept.
Vänligen och med önskan om en glad påsk
Ulla
Hej Ulla! Tack så mycket och tack för den tänkvärda kommentaren – det är jättebra att jag får återkoppling på recepten för jag vill ju att de ska vara så användarvänliga som möjligt. Jag ska lägga det till min ”att tänka på”-lista och så vill jag önska dig en glad fortsättning på påsken!
gjort din hollandaise med fänkål och apelsin…
att vi inte dog ♥
Ojoj Sigrid! jag har tittat på alla avsnitt av Sveriges mästerkock retroaktivt på tv 4 play under påskveckan, då jag besöker Sverige, och är otroligt glad och imponerad! VAD SUPERMEGAJÄTTEKUL att din mångfaldiga talang äntligen har fått den uppmärksamhet den förtjänar. Får försöka köpa kokboken i Uppsala nästa vecka, så får du signera den nästa gång vi ses.
Kram!
Ivona
Hallå Ivona! Vad kul att höra av dig och SUPERMEGAJÄTTETACK för ditt glada tillrop! 🙂 Klart du ska ha en signatur – fick du inte tag i boken så kan jag skicka den. Vi hörs! Massor av kramar!
idag fick jag dubbla ♥-slag!
fick din bok som en gåva på posten = wow!
vilka bilder. du är sååå vacker 😉
Pingback: Välkommen på releaseparty! (event har redan ägt rum – red anm.) | | Fusion FoodFusion Food
Älskar dina pytte-pavlovor! Nu i veckan ska jag försöka mig på att baka dem själv eftersom jag hade turen att få köpa din bok igår, och bäst av allt, att få träffa dig! Finner liksom inga ord för hur trevligt det var och vilken fantastisk person du är! Okej, några ord fann jag visst 🙂 Keep up the good work! 🙂 Kram